Mérlegelték helyzetüket

Megkezdődött az ISKA kick-box Európa-bajnokság

 

Három napig a küzdelmekről szól Szentes sportélete. A város ad otthont 2007. április 5-7-ig az ISKA Európa-bajnokságnak, amelyet szombaton 18 órától színvonalas gála zár egy ISKA-címmérkőzéssel.

 

 

 

A gála előtti napon (2007. április 6-án) két olyan harcos mérlegelt a Dr. Papp László Sportcsarnokban, akinek nem volt gondja az ISKA címmérkőzése előtt a súlyával. A sokszoros kyokushin karatebajnok Nagy Tibor 83,45 kg-ot, míg ellenfele, Rácz Dénes 83,1 kg-ot nyomott. A felső súlyhatár 84,6 kg, így bőven ezen belül maradtak. A találkozó és az erőfitogtatás egyelőre nem jött össze, mert különböző időpontban érkeztek a mérlegelésre, ám gyanítható, nem kímélik majd egymást a mai gála fő eseményén.

 

ISKA kick-box Európa-bajnokság

 

 

 

Tizennyolc nemzet (így például Ukrajna, Belgium, Ausztria, Dánia, Anglia, Lengyelország, Svédország, Olaszország, Írország, Törökország és természetesen Magyarország) közel 350 sportolója regisztrált az elmúlt két napban az ISKA (International Sport Kickboxing Association) világszövetség Európa-bajnokságán.

 

 








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

A formagyakorlattól a thai-boxig a küzdelmek széles tárháza várja a Dr. Papp László-sportcsarnokban a szurkolókat. Semi-contact, light-contact, full-contact, low-kick, és a már említett két szakág – összesen tehát hat kategóriában mérkőznek a felek, akik négy korcsoportban (gyermek, junior, felnőtt és veterán) selejteznek már ma reggeltől.

 

 

 

Az első két napban a selejtezőket rendezik, illetve akad majd olyan kategória és súlycsoport, amelyikben már döntőkre is sor kerül. Aztán szombaton 18 órától következik a tíz legszínvonalasabbnak ítélt finálé, valamint egy címmérkőzés a félnehézsúlyban a többszörös kyokushin karatebajnok, kick-box Világkupa-győztes, K1-résztvevő Nagy Tibor, valamint Rácz Dénes között. 

 

 

Szentes, 2007. 04. 06.

 

 

 

.