Szentesiek marták meg a Skorpiót

 

 

 

Az NB I-es női futsal bajnokság tavaszi idényének negyedik fordulóján van túl a Szentesi Futsal Club női együttese. A legutóbbi fordulóban Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban fogadták a Skorpio Salgótarján női csapatát.

Az első tíz percben tapogatózó játék folyt a pályán. Nehezen született meg a hazaiak vezető gólja. Tíz perc elteltével Heidt beadására jókor érkezett Kiss E., s lett 1-0. újabb nyolc perc telt el, mikor egy hazai támadás végén Kiss E. megduplázta a szentesi előnyt 2-0-ra. Ez volt a félidei eredmény.

A második félidőből másfél perc telt el, mikor Heidt egyéni szólóját láthatta a közönség, s lett 3-0 ide. Az 5. percben Milovanovics, mint kés a vajon ment át a vendégek védelmén 4-0. A következő két minutában Üveges kétszer mattolja a vendégek kapusát, s máris 6-0.

A 14. percben a vendégek is besegítenek a góllövésbe, tűzijáték a salgótarjáni kapu előtt, s a menteni akaró vendég védőről saját kapujukba pattan a labda 7-0.

A 15 perc szép szentesi összjáték végén Baksa lövése utat talál az ellenfél kapujába 8-0. Két perc múlva újabb tűzijáték a Skorpio kapuja előtt befejezéskent Üveges 9-0-ra növeli az előnyt.

Ugyanebben a percben büntetőhöz jut a hazai csapat, Üveges az ítélet- végrehajtó, melyet hibátlanul teljesít, s ezzel megszerzi önmaga negyedik gólját, s állítja be a 10-0-s szentesi győzelmet.

A gólarányt javító győzelemmel továbbra is a tabella 3. helyén áll a Szentesi Futsal Club.

Szentes, 2007. 03. 09.

.