Razzia a "szórakozó helyeken"

 

 

 

Egymást követő hétvégéken tartottak "szórakozóhely" ellenőrzést Szentesen a rend őrei. Ezen a hétvégén nyolc vendéglőben 75 személyt ellenőriztek határőrökkel, közterület-felügyelőkkel és polgárőrökkel együtt a rendőrök.

 

 

 

Az egyik kocsma pultosát figyelmeztették, hogy a fiatalok szeszesitallal történő kiszolgálását a törvény tiltja. Ennek ellenére egy-két óra elteltével ismét tanúi lehettek a rendőrök a törvény ilyen formában történő megsértésének. Egy hét múlva, szintén ellenőrizték a kocsmát, de nem találtak fiatalkorút, aki szeszes italt fogyasztott volna. A rendőrök elmondták, hogy ez nem biztos, hogy a folyamatos ellenőrzésnek köszönhető, hanem hogy másnap iskola van, ezért nem voltak annyian a fiatalok.

Nem csak figyelmeztettek, hanem egy fiatalembert is feljelentettek, aki kivilágítatlanul közlekedett a város külterületén. Ezen az estén még egy kerékpárost jelentettek fel, aki a rendőr konvoj mellett haladt el cikk-cakk irányban. A "úriember" biztos elgondolkodott rajta, hogy mennyit ihatott, ha három járőrautó ment utána. Egy is elég lett volna, de a konvoj együtt haladt kocsmáról-kocsmára.

Szentes, 2007. 03. 19.

.