Negyedik helyen

 

 

 

Hazai vereséggel búcsúzott a Szentesi Futsal Klub a hazai közönségtől, a 2006/ 2007-es NB I-es női futsal bajnokság legutóbbi fordulójában (a hátralévő mérkőzéseket idegenben játsszák.) 2007. március 25-én a Dr. Papp László sportcsarnokban lejátszott mérkőzés igazi rangadó volt, hiszen a tabellát vezető Vesta-City Line SE (Bp.) látogatott Szentesre.

 

 

 

A találkozó első hét percében egyenlő erők küzdelmét láthatta a publikum. Ekkor egy vendégtámadás végén, a hazaiak kapusának közreműködésével 1-0 a vendégeknek.

Üveges elmegy a szélen, bead Csonka jókor érkezik 1-1. Még ugyan ebben a percben a válasz: 1-1. Újabb vendéggól 1-3, szerzője Nagy Anett, már második találatát jegyzi. Hazaiak sorra dolgozzák ki a helyzeteket, de eredménytelenül.

A hazaiak kapusa hibázott, Nagy Anett a harmadik gólját szerezte: 1-4. Újabb védelmi baki után a félidő eredménye: 1-5.

A szünetben a hazaiak kapust cseréltek, Hurton Zsuzsa állt a kapuba. A szünet után egy kissé jobban koncentrált a védelem, de ez sem volt elég. Öt perc elteltével Nagy Anett negyedik gólját lövi 1-6. Egy perc múlva Zentai lövése talált: 1-8. A sokadik hazai támadás és helyzet után Üveges szépít 2-8. Egy szentesi összjáték után Kiss E. mattolta a vendégek hálóőrét 3-8. Újabb helyzeteket puskáznak el a Kurca-parti nők. Egy hazai sarokrúgás után, a vendégek legjobbja Nagy Anett szerezte meg a labdát: 3-9. Támadtak a szentesiek is, de eredménytelenül. Kiss E. magánakciója végén Bacsa jókor érkezett, a végeredmény 4-9.

A szentesiek ezzel a hazai vereséggel a második helyről a negyedik helyre csúsztak vissza a tabellán.

Szentes, 2007. 03. 31.

.