Mostmár csak nyerni szabad

 

 

 

2007. március 26-án a Legrand-MetalCom-Szentes a Gödöllő csapatát fogadta a sportcsarnokban. A bajnokságot vezető csapat legyőzéséhez nem csak szerencsére volt szüksége a csapatnak, hanem fegyelmezett játékra is.

De még mielőtt a mérkőzés elkezdődött volna a csapat részére Szűcs Lajos alpolgármester és Bozó Zoltán névadó szponzor adta át a Magyar Kupában elért harmadik helyért járó érmeket és kupát.

 

 

 

Bár jól tartotta magát a szentesi futsal csapat, helyzeteket dolgozott ki, kapufát lőtt, és mindössze két gólt kapott a bajnokcsapattól, mégis vereséggel vonult a találkozó lefújása után az öltözőbe a Legrand Metal-Com-Szentes. A hétfő esti, Gödöllő elleni összecsapáson a szentesi játékosok maximálisan betartották a mérkőzés előtt megbeszélteket, fegyelmezett játékkal szereztek vezetést az első félidőben. Koncz Zsolt a gárda játékos edzője a találkozó után úgy vélekedett, hogy a mérkőzés ezen szakaszában akár két-három góllal is vezethettek volna, a helyzetek azonban kimaradtak. A második játékrészben gyakorlatilag három helyzetből értékesített kettőt a Gödöllő, ami elég is volt nekik a három pont begyűjtéséhez, mivel a mieink újabb alkalommal már nem tudták bevenni a Bikák kapuját.

Szentes, 2007. 03. 29.

.