Közös tavaszi nagytakarítás

 

2007. március 23-án 12 órától március 25-én 12 óráig közös tavaszi nagytakarításra kéri az önkormányzat Szentes város lakosait.

  

Senki ne gondoljon kivételes, nagy fáradsággal járó dologra. Annyit szeretnének kérni, hogy mindenki a saját háza előtt, a közútig szedje össze a szemetet, a fákat, bokrokat nyesse meg, a hiányzó növényzetet pótolja. A lakótelepeken közösen tegyék rendbe a házak közét, a játszótereket, a közösségi helyeket.

Tavaszi nagytakarításra várják a gyerekeket, kamaszokat és fiatalokat, a fiatalos idősebbeket, a szülőket és nagyszülőket. Várják az iskolákat, sportköröket, a civil szervezeteket, intézményeket,  vállalkozásokat, gazdasági társaságokat.

 

 

Az összegyűjtött hulladékot tegyék a kukába. Ha nem fér bele, akkor zsákba helyezzék a szemetes mellé, mert azokat a következő szemétszállításkor a Városellátó Intézmény dolgozói ingyenesen elszállítják. Ott ahol nagyobb mennyiségű szemét várható, a nagytakarítás hetében (március 19-től) előre lehet kérni, hogy azonnal szállítsák el.

A csoportosan dolgozók számára szemeteszsákot, illetve a gyermekek számára, igény esetén, műanyag kesztyűt is biztosítanak.

Valamennyi technikai ügyben a Városellátó Intézmény munkatársa, Kiss Ferenc áll az Önök rendelkezésére (Szentes, Kossuth tér 6. (udvarban), munkanapokon  7- 14 óráig, telefon: 63/313-343, 06/30/639-4070 ).

Ez az akció nem lomtalanítás! A háztartásban feleslegessé vált holmikat más alkalommal gyűjtjük! 

Szentes, 2007. 03. 19.

.