Bravúr a csariban!

 

 

 

Nem sokan reménykedtek a hazai kézilabdás lányok győzelmében 2007. március 4-én amikor a bajnoki tabella eddig veretlen éllovasa, a Deszk látogatott városunkba.

A Deszk a mérkőzés elején több góllal is elment. Mindig utánuk tudtunk kapaszkodni, de a vezetést nem tudtuk átvenni. Viszonylag jól védekeztünk, de volt olyan időszak is, amikor tíz támadásból sem tudtunk gól dobni. Félidőben ennek ellenére egyenlő volt az állás, hiszen a csapat védekezése nagyon hatékony volt.

Szünet után eléggé fáradtak voltunk, és az ellenfél játékosai frissebbnek tűntek, de mégsem tudtak leszakítani bennünket.

 

 

 

A kapuban Csenki sok gólveszélyes lövést, helyzetet hárított, Boldizsárné Ancsa a "hátán" tartotta a csapatot. A Síposok a kellő pillanatban gólokat szereztek, és egyszer csak átvettük a vezetést. Mariann a szokásos átlövéseivel - amíg bírta erővel, egy kis pótedzés jót tenne a kondíciójának - Dóra pedig a kontrákat értékesítette a legjobbkor. De az igazi az volt, hogy Keller Krisztina a második félidőre felöltött valami falat, amit az ellenfél egyszerűen nem tudott áttörni. Nagy Andi a szokásos agresszív játékával sok borsot tört az ellenfél orra alá, kár hogy nincs belőle vagy tíz játékos! Szóval ők voltak, akik az átlag fölé nőttek, és a gyorsabb, gyakorlottabb, eddigi veretlen ellenfelet legyűrték!

Szentes, 2007. 03. 09.

.