Boros-hét összefoglaló

 

 

 

A Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola 2007. március 7-14. között rendezte meg a Boros-hét elnevezésű programját.

Hetedikén, szerdán német nyelvi civilizációs versenyen mérhették össze a német nyelvet tanuló diákok tudásukat. Az általános iskolai német levelező verseny értékelése szintén ezen a napon történt.

Másnap március 8-án az angol nyelvi civilizációs versenyt rendezték meg a III. emeleti zsibongóban.

Március 12-én tanár-diák focimeccset rendeztek a sportcsarnokban, ahol mind a tanárok, és mind a diákok revanst tudtak venni a másikon a tanév során elszenvedett sérelmekért.

A végső sípszó elhangzása után nem ért véget a meccs, és a harmadik félidő az iskola termeiben folytatódik egészen a tanév végéig.

 

 

 

Március 13-án „Boros-expó”-t rendeztek a Művelődési és Ifjúsági Házban, ahol a tanulók diákvállalkozásai mutatkozhattak be. Közben gazdasági témájú szakmai előadásokat lehetett hallgatni. Bemutatkozott a szentesi rendőrkapitányság, majd a „SULIREND” projekt keretében játékos ismeretterjesztő vetélkedőkre került sor.

Ezen a napon este rendezte meg az iskola a már megszokott „Francia est”-jét, ahol francia dalokat, verseket, színdarabot adtak elő a Boros Sámuel Szakközépiskola és a Horváth Mihály Gimnázium diákjai.

 

 

 

Március 14-én a Boros-napon 8.00-kor ünnepi megemlékezést tartottak a ünnepi műsor a Tóth József Színházteremben Március 15-dike alkalmából. Az ünnepi műsor után adták át a Boros Sámuel-díjakat, melyet Tokaji Diána 12b, Kelemen Bernadett 12c és Purgel Ildikó 12a osztályos tanuló vehetett át.

Ezen a napon még az iskolában a diákokat sport- és szellemi vetélkedők, rajz „Ki mit tud?”, szavaló- és osztályterem-dekorációs verseny várta.

A Boros-hét mivel is zárulhatott volna, mint a Boros-bulival a Művelődési és Ifjúsági Ház-ban.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!








































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

 

.