Ünnep a Gondozási Központ klubjaiban

 

 

 

Egész héten ünnepelt a Szentesi Gondozási Központ a karácsonyt megelőző napokban. Szerdától szombatig mind az öt intézményükben karácsonyi ünnepséget rendeztek ellátottaik részére.

Elsőként, december 19-én a Nagyörvény utcai II. számú idősek otthonában rendezték meg karácsonyváró ünnepüket, ahol Ollai Istvánné képviselő, a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagja, adta át az önkormányzat ajándékcsomagját (40 db-ot, valamint külön tizenhármat a fekvőbetegeknek.)

 

 

 

Másnap a Horváth Mihály utcai I-es klubban folytatódott az ünnep. Hosszú évek hagyománya az önkormányzati ajándékosztás, abban viszont újítás történt, hogy a Gondozási Központban úgy gondolták, legyen helyben jól használható ajándék is az intézmények karácsonyfája alatt. A  Nagyörvény utcai ünnepségen Puskásné Halál Ágnes, a Gondozási Központ igazgatója elmondta, hogy a vezetőség ajándéka már kicsit hamarabb megérkezett, hűtőszekrény formájában.

Az I-es klubban nem csak a gondozottak kaptak ajándékot, hanem a szakácsnők álma is valóra vált. Ők edényeket és evőeszközöket kaptak, hogy ezzel is könnyebb legyen mindennapi munkájuk.

Az ünnep alkalmával minden telephelyre jutott valamilyen használati tárgy pl. magnó, foglalkoztatási eszköz, bútor, hol mire volt legnagyobb szükség.

Szentes, 2007. 12. 29.

.