Nem volt szerencsénk

A kapufa nem volt velünk!

 

Bár a 2007. december 10-ei esti mérkőzésen 5-2-es vereséget szenvedett a Legrand-MetalCom Szentes futsal csapat a Gödöllőtől, ennek ellenére őrzi - igaz csak holtversenyben - első helyét a bajnoki táblázaton.

 

 

 

A találkozó mintegy 30 perces késéssel kezdődött, baleset miatt a vendégek nem érkeztek meg időben Szentesre. Akár már tizenhárom másodperc elteltével vezetést szerezhetett volna a Szentes, ám az első gólnak mégis a gödöllőiek örülhettek, igaz Ábel Pétert gyanús körülmények között szerelték ezt megelőzően. A 10. percben Kerepeczki rontott nagy helyzetben, négy perccel később viszont nem hibáztak a vendégek, egy sarokrúgást követő szituációból kettőre növelték előnyüket. Sőt, hatvan másodperccel később már 0-3 állt az eredményjelző táblán. Koncz Zsolt, a hazaiak játékos edzője kért időt ezt követően, jöttek is a szentesi helyzetek szépen sorban, ám Tóth Gyula újra és újra bizonyította, mennyire kiváló kapus. A szünet előtt Varga Róbert találata élesztette a mieink reményeit, de fordulás után szinte azonnal gólt szerzett a Gödöllő, így a Legrand futhatott az eredmény után.

 

 

 

Sajnos a kialakított helyzeteket nem sikerült értékesíteni, remekült zárt a gödöllői védelem, vagy pedig a kapufa mentett több ízben is. Bár büntetőből Koncz révén két gólra feljöttek a mieink, a végén egy mintaszerű kontratámadást követően biztossá vált a vendég győzelem. Koncz Zsolt a lefújást követően úgy vélekedett, hogy a biztonságos, masszív védekezéssel nem tudott mit kezdeni csapata.

Szentes, 2007. 12. 20.

.