Tervismertő és nyíltnap

 

A Pendola Szentes Kft tervismertetéssel egybekötött sajtótájékoztatót tart 2007 november 29-én (csütörtökön) 17 órától a Petőfi Szálló Színháztermében.

A tervismertető előadáson a beruházó cég ismerteteti az eddig elvégzett feltárási munkákat és azok eredményeit, továbbá a rekonstrukciós terveket.

 

 

A tervismertetőt megelőzően reggel 09.00 órától délután 15.00 óráig szeretettel várnak mindenkit az épület belső megtekintésére, a szálloda Petőfi utcai bejáratánál. A Pendola Szentes Kft munkatársai 10-15 fős csoportokban vezetik körbe a tisztelt érdeklődőket, akiknek lehetőségük  nyílik az épület felújítása előtti utolsó fotók elkészítésére is. A rekonstrukciós munkákkal egyidejűleg, megkezdődik a fotódokumentációk gyűjtése, melyhez elsősorban a lakosság segítségét kérik.

 

 

 

 

              

 

A Petőfi Szállóról minden olyan fotóanyagot szeretettel várnak, amely  hozzájárulhat az épület korhű helyreállításához és a szentesi emberek emlékeinek felelevenítéséhez. Az összegyűjtött képanyag az újjáépült Petőfi Szálló belső kivitelezésében és dekorációjában is kiemelkedő helyet kap. A tervismertető napon a leadott képanyag a helyszínen digitalizálásra kerül.

Szentes, 2007. 11. 20.

.