Exkluzív anyag a Petőfi Szállóról

Tervismertető a leendő ***** szállodáról

 

 

 

A Pendola Szentes Kft tervismertetéssel egybekötött sajtótájékoztatót tartott 2007. november 29-én (csütörtökön) 17 órától a Petőfi Szálló Színháztermében. A tervismertető előadáson a beruházó cég ismertette az eddig elvégzett feltárási munkákat és azok eredményeit, továbbá a rekonstrukciós terveket.

 

A hanganyag hossza 2 óra 46 perc (30 MB, MP3)
Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

A tervismertetőt megelőzően reggel 9.00 órától délután 15.00 óráig vártak mindenkit az épület belső megtekintésére, a szálloda Petőfi utcai bejáratánál. A Pendola Szentes Kft munkatársai 10-15 fős csoportokban vezették körbe az érdeklődőket, akiknek lehetőségük nyílt az épület felújítása előtti utolsó fotók elkészítésére is. A rekonstrukciós munkákkal egyidejűleg, megkezdődött a fotódokumentációk gyűjtése, melyhez elsősorban a lakosság segítségét kérték.

 

 

 

A Petőfi Szállóról minden olyan fotóanyagot szeretettel várnak, amely  hozzájárulhat az épület korhű helyreállításához és a szentesi emberek emlékeinek felelevenítéséhez. Az összegyűjtött képanyag az újjáépült Petőfi Szálló belső kivitelezésében és dekorációjában is kiemelkedő helyet kap.
Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Ezen a napon több mint 1500-an nézték meg utoljára a régi Petőfit és többen könnyes szemmel búcsúztak az épülettől.

 

 

 

 

 

 

 

Délután 5 órától a színházteremben tartottak tervismertetőt, ahol nem csak a jövővel foglalkoztak, hanem a jelennel, így beszámolót hallhattunk az épület fa, kő, fém szerkezetének jelenlegi állapotáról.

 

 Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

Figyelem! A tervre kattintva nagyfelbontásban megtekinthető PDF formátumban!

 

 

Figyelem! A tervre kattintva nagyfelbontásban megtekinthető PDF formátumban!

 

Szentes, 2007. 12. 10.

 

 

 

.