Tanga party a gólyabálon

Pollákosok is felavatták a gólyákat!

 

 

 

2007. október 12-én avatta fel a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tagintézménye kisgólyáit.

 

Először is minden gólyának egyenruhába kellett öltöznie, ami azt jelentette, hogy szemeteszsák alkotta a fő ruhadarabot és kiegészítőkkel kellett megspékelni az egészet. Így került az egyik lábra Tesco-s szatyor, alsótestre szoknya, és a fejre tanga!

Az elsős (azaz kilencedikes) diákok között csak kevesen képviselik a gyengébb nemet, ezért nehéz volt annyi bugyit szerezni, hogy elég legyen a közel 70 gyereknek. Megtudtuk, hogy a kínai üzletek csináltak nagy bizniszt a party-ból, meg még egy-két barátnő is segített.

De lássuk milyen feladatokkal kellett megküzdeni a gólyaelsőségért:

 

 

 

Első feladatként a környező boltokba kellett elszaladni gyufát vásárolni (persze ÁFA-s számlával) és ezt a legrövidebb idő alatt kellett megtenni. Amíg a három gólya rohant, addig a társak sem unatkoztak. Tejet kellett inni zacskóból. Ez azért nem volt olyan egyszerű, mert a sarkán kellett egy kis lukon keresztül szürcsölni a tejcsit, és köztudott, hogy a zacskónak négy sarka van. Mind a négy sarkához egy-egy gólyának kellett állni és mehetett a szívás!

 

A gólyabál képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

Szentes, 2007. 10. 19.

.