Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon

 

 

2007. október 10-én az Együtt Szentesért Egyesület lakossági tájékoztatóra hívta azokat, akik érdeklődtek a szentesi Parkerdő területén épülő idősekotthona működéséről.

 

Ezen az összejövetelen először Agócs Lászlóné egészségügyi referens számolt be a otthon eddigi történetéről, majd Lencséné Szalontai Mária a szociálpolitikai osztály osztályvezetője tájékoztatta a megjelenteket az új idősek otthonának működéséről. 

 

 

 

A fél hektáron épülő kétszintes otthon 4800 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik. 100 férőhelyes + egy 50 fős nappali ellátást biztosító részleg valósul meg benne.

14 szoba emelt szintű ellátással (szoba+konyha+fürdőszoba). A további szobák 2, 3 ill. 4 ágyas szobák lesznek.

A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonban a bentlakóknak orvosi ellátást is biztosítanak, mégpedig vizitdíj mentesen. Emellett, ha szükségük van szakrendelő felkeresésére, akkor már nem kell külön vizitdíjat fizetniük, sőt gyógyszereik ára is bele van kalkulálva a komfortfokozatonként eltérő 100,80, vagy 60 ezer forintos térítési díjba. Az intézmény lakói ezen kívül rehabilitációs részleget – amit ki akarnak terjeszteni a nappali ellátásban résztvevőkre is – , valamint masszőrt, tangentort, fizioterápiát, büfé, fodrász, pedikűr és manikűr szolgáltatást is naponta igénybe vehetnek. 

 

A tájékoztató hanganyaga ITT hallgatható meg!

 

 

Szentes, 2007. 10. 15.

.