Fradiverő lett a Szentes

 

 

 

A Ferencváros vendégjátéka bármilyen sportágban nézőcsalogató eseménynek számít, különösen, ha labdarúgásról van szó. Az első osztályú futsal-bajnokság 2007. október 1-jei esti fordulójában a fővárosi zöld-fehérek látogattak a Dr. Papp László Sportcsarnokba, ahol háromszáz néző és a Legrand-MetalCom-Szentes csapata várta a bajnokság egyik újoncát.

 

 

 

Megilletődöttségről szó sem volt, roppant magabiztosan kezdett a Fradi, visszafogottan a Szentes, ennek következtében két gyors góllal a vendégek elléptek ellenfelüktől. Időt kért Koncz Zsolt, a Legrand játékos-edzője, ami jót tett csapatának, hiszen összeszedettebb, pontosabb, és ami legfontosabb, eredményesebb lett a vendéglátók futballja, kifejezetten élvezetes periódust produkált ekkor a Szentes. Viszonylag gyorsan e-gyenlített, sőt a vezetést is megszerezte a MetalCom, a félidő lefújásakor pedig már két gólnyi volt Szarvas Zsolt-ék előnye.

 

 

 

A második játékrészben is a hazaiak irányították a játékot, de a Fradi sem adta fel, mindig válaszolni tudtak a szentesi találatokra, így sosem tudott igazán megnyugtatóvá válni a mieink előnye. 5 és fél perccel a vége előtt lehozták kapusukat a zöld-fehérek, de ez sem segített rajtuk, az eredmény már nem változott, 6-4-re nyert a Legrand-MetalCom. Koncz Zsolt szerint sokkal simább, magabiztosabb lehetett volna a győzelmük, de hiányzott a százszázalékos összpontosítás a játékukból, ezért is kért időt a hatodik góljuk után, és erre hívta fel a figyelmet a szokásosnál határozottabb hangnemben. Következő ellenfelükről, az Újbudáról úgy nyilatkozott, hogy meglepetés az eddigi szereplésük, simán verték a Fradit, és döntetlent játszottak a Cső-Montage-zsal, ami komoly figyelmeztetés számukra is. A hétfőinél nagyobb összpontosítással ugyanakkor képesnek tartja csapatát a pont vagy pontok begyűjtésére. Mostani győzelmével a Szentes a harmadik helyen áll a tabellán.

Szentes, 2007. 10. 08.

.