Szentes első szülöttje

Virág örül Csanádnak!

 

 

2007. január 4-ig kellett várni a dr. Bugyi István Kórház újszülött osztályán, hogy megszülessen az új esztendő első szentesi babája. Az Őze család gyarapodott egy kisfiúval ezen a napon hajnali 3 óra 8 perckor. Őze István és Kalamusz Tünde boldogan ölelte meg második gyermeküket Csanádot. A kisfiú hajszál pontos volt, mert Tünde január 4-re volt kiírva szülni és Csanád nem várakoztatott meg senkit időre pontosan előbújt. Daliás 49 cm-rel és 3100 g-al, nagy hajjal érkezett a szülők boldogságára. A család így négy főre bővült.

 

Tünde két évvel ezelőtt szilveszter este adott életet Virágnak, aki már nagyon várja a testvérkéjét. Az apuka István Virág születésénél nem tudott jelen lenni, mert szerződéses katonaként misszióban volt, de Csanád már örülhetett édesapja közelségének.

 

 

 

A család előtt titkolták, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt Tünde, de a "hegyes" has láttán mindenki kisfiúra tippelt helyesen!

2007. január 5-én Szentes "első vezetője" köszöntötte a 2007-es esztendő Szentes "első szülöttjét"! Szirbik Imre polgármester elmondta, hogy immáron hagyomány, hogy a város vezetése köszönti az új esztendő első babáját.

 

Szentes, 2007. 01. 09.

.