Mi lesz veled lámpa?

 

 

 

Megoszlanak a vélemények Szentes egyetlen forgalomirányító lámpájával kapcsolatban. Hamarosan lehet, hogy pálcát törnek felette (a képviselő-testület februári ülésén dől el), de addig is a Petőfi utcából érkezők folyamatosan szidalmazzák a "modern" technikát.

Sokan még mindig nem tudják, hogy útba szerelt érzékelőkkel rendelkezik a lámpa és a hosszú várakoznak az lehet az oka, hogy a Petőfi utcai becsatlakozásnál nem működik ez az érzékelő.

 

 

 

Ha így nézzük, akkor három irányból gyorsan tovább lehet haladni, de az azokból érkezőket sem elégíti ki a lámpa maradéktalanul, mert a fotókon látható, hogy szinte kihalt a város de a lámpa az működik. Perceket kell várni, hogy szombat délután át tudjunk haladni a kereszteződésen.

Lehet, hogy egy év múlva már a múlté lesz a lámpás kereszteződés, mert a Kossuth utca forgalomszabályozása során a lámpás kereszteződés körforgalommá épül át, de addig is csak reménykedünk, hogy a Petőfi utcáról nem kell kikanyarodnunk.

 

 TIPP!  Ha gyorsan át akarunk haladni a kereszteződésen, akkor kerüljük el, vagy ha utasunk van akkor kérjük meg, hogy a Petőfi szálló mellett található "gyalogos gombot" nyomja meg (kb. 3 mp-ig), mert akkor gyorsan vált a lámpa!

Szentes, 2007. 01. 23.

.