Évértékelő Farkasok

 

 

 

Janiga László a Szentesi Farkasok Utánpótlás Sportegyesület edzője évértékelőt tartott a Megyeháza Konferencia Központ Zöld szalonjában, ahova szülőket, és támogatókat hívtak meg.

 

"Annak ellenére, hogy az élet különböző területein dolgozunk, élünk, abban egységesek vagyunk, hogy mindannyian szeretnénk a gyermekünknek a lehető legtöbbet és legjobbat biztosítani. Fontosnak tartjuk a mozgást, a szabad levegőn, jó közösségben való sportolást" - mondta Janiga László bevezetőjében.

 

 

 

Talán nem mindenkinek volt lehetősége korábban a labdarúgást figyelemmel kísérni és nem tudja, hogy kit tisztlejen a kisfia/nagyfia edzőjében. Miközben a legtermészetesebb módon hívjuk - a bemutatkozást követő - 2 percen belül Lacinak, tudnunk kell, hogy gyermekeink nevelője ("mozdulj meg öcsém, mert belep a hó") a magyar labdarúgás egy sokkal sikeresebb időszakában volt nagyon jó csapatok tagja.

 

Ezen a napon mondott Laci az egyesület támogatóinak, szülőknek, barátoknak köszönetet a támogatásért, így sikerült a csapatoknak:

- kijutni külföldi tornára számtalan hazai megmérettetésre, saját tornákat megrendezni

- a nevezési- és utazási költségek, játékvezetői díjakat befizetni,

- szerelések- eszközöket vásárolni,

- Mikulás napi ünnepséget tartani,

- és talán az egyik legfontosabb a CSALÁDI SPORTNAP-ot megrendezni, ahol több mint 100 felnőtt- és gyerek küzdött egymással.

Szentes, 2007. 01. 28.

.