"Virágszínvonalasabb Szentesért"

 

 

 

Önkormányzat az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a város meghatározó épületeinek felújítására, parkjainak, tereinek rekonstrukciójára. Nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a városképet meghatározó épületek ne csak funkciójukkal, hanem megjelenésükkel is impozánsak legyenek. A városszépítő munkában nélkülözhetetlen szerepe van az emberi közösségnek. A helyhatóság ezt szeretné évről évre nyilvánosan is elismerni ezzel az akciójával.

 

 

 

Ezért a város zöld programja keretében, akciót hirdettek egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára, hogy Szentes ne csak a sport és a kultúra városa, hanem virágsziget is lehessen.

Nyilvános verseny keretében kívánták elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért, virágos a portájuk, szép az előkertjük, a házuk tája, dísze környezetüknek. A díjakat különböző kategóriákban ítélték oda: egyéni kategória (családi házak), munkahelyi kategória (intézmények, vállalkozások), lakóközösségi kategória (tömbházas épületek)

 

 

 

Magánházas kategória:

I. Molnár György (Szentes, Új u. 8/4)

II. Ollai Istvánné (Szentes, Mentő u. 32.)

III. Dömsödi Jánosné (Szentes, Nagyörvény u. 58.)

 

Különdíj: Tóth János (Szentes, Magyartés Tanya 25.), Vincze Lászlóné (Szentes, Magyartés Tanya 26.), Szabóné Gaál Eszter (Szentes, Gaál István u. 19.), Biácsi Lászlóné (Szentes, Dózsa Gy. u. 170.), Lévainé Bódi Szilvia (Szentes, Magyartés Körösparti u. 32.),

Tóth Jánosné (Szentes, Soós u. 17.)

 

 

 

Munkahely kategória:

I. Hajléktalan Segítő Központ

II. Damjanich János Tagóvoda

III. Koszta József Általános Iskola

 

Különdíj: Gr. Széchenyi István Általános Iskola, Sportközpont üdülőházak

 

Tömbházas kategória:

I. Honvéd u. 24. 6 lakásos társasház

II. Bucskó Jánosné (Szentes, Szabadság tér A. ép. Fsz. 2.)

Szentes, 2006. 09. 05.

.