"Szög-let", gól lett

 

 

 

2006. szeptember 11-én NB I-es futsalmérkőzésen találkozott a Legrand-Szentes és Fortuna-Sirokkó a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. A megújult csapat ezen a napon debütált a szentesi közönség előtt. A hazai pálya most inkább hátrány volt, mint előny, mert elég tapogatózva indult a mérkőzés.

Sportszerű találkozó volt, ezt bizonyítja az is, hogy közel 9 perc játék után volt az első szabálytalanság. Talán ennek is köszönhető hogy a játékvezetők elbízták magukat, hogy végre egy nyugis meccs lesz, de nem így történt. Az első félidő szinte egykapuzásnak felelt meg, de a Sirokkó egy-két kontrával meglepte a szentesieket, csakhogy Kovács Krisztián bravúrosan védett.

 

 

 

A második félidő elején viszont a tett színhelyétől távolabb álló játékvezető benézett egy esetet, amiért szögletet ítélt. Nem hogy a szentesiek, de a vendégek is meg voltak lepve, de mire felocsúdtunk, ebből szögletből gól lett. :-(

Na ekkor elszabadult a pokol! Szegény sporit az alábbi gondolatokkal dicsérték meg: Az a +*%%$$ !+""% **++*!% ߤ¤+-* =-*+*!

Mindent összevetve jó volt a játékvezetés, csakhogy ezzel a hibával máris döntetlen volt az eredmény, így hiába rúgtunk az első félidőben egy gól, elúszott az előnyünk. Na ekkor következett sebességváltás a mérkőzésen! Addig pörgették magukat a fiúk, míg nem, egy akciógólból beállították a végeredményt. És a gól után hallani lehetett a szurkolóktól, hogy "EZ A SZENTES! HAJRÁ FIÚK!"

Legrand-Szentes – Fortuna-Sirokkó 2–1

 

 

A mérkőzés részletes beszámolóját Gara-boy billentyűzetéből ITT olvashatja el mindenki!

Szentes, 2006. 09. 14.

.