Kaki helyzet

Mentsük meg a padokat! Minden nap együnk meg egy galambot!

 

 

 

Több olvasó hívta fel figyelmünket, hogy az új sétálóutcában a kitett kertibútorokat nem lehet rendeltetésének megfelelően használni, mert ezek a nyüves galambok minden ülőrészt "megtisztelnek"!

Sajnos pont oda lettek elhelyezve az ülőalkalmatosságokat is magába foglaló utcakellékek, ahol a "Fehérházi épület komplexum" véget ér. Mivel erre a párkányra le tudnak szállni a galambok, ezért sokan ott pihennek. Egy laza csípőmozdulattal pedig kifordulnak és ezután könnyítenek magukon, de alattuk ott vannak az ülőkék.

 

 

Mindent figyelembe véve az utcabútorok jó helyen vannak, mert a járda szakaszon és az úton is kényelmesen elférnek az arra sétálók, csakhogy a galamb kérdés még mindig fenn áll (azaz ül)! A felújított Megyeházáról elköltöztek a galambok, mert oda elektromos galambriasztót szereltek be, így óvják az épületet a galamboktól, de itt sem ártana bevetni ezt a technikát. Amíg ez nem oldódik meg addig, pedig úgy tudjuk megmenteni az utcai díszeket a madár trotty-tól, hogy minden nap megeszünk egy tubit! :-)

 

Szentes, 2006. 09. 08.

.