Bombasztikusra sikerült a marhapörkölt

Kirobbanó siker a főzőversenyen

 

 

 

Hát most ilyen robbantásos időszakot élünk Szentesen, mert tegnap kézigránát okozott riadalmat, de 2006. augusztus 19-én a beton robbant fel egy főzőversenyen. Azért ez a beton pukk nem okozott akkora riadalmat az Aranykalász étterem udvari teraszán, hogy félbe kelljen hagyni a versenyt.

 

 

 

A történet egyszerű: immáron hagyományosan főzőversenyt hirdetett az Aranykalász Étterem Szentes lakosságának. Ebből az alkalomból több csapat is benevezett a versenyre, hogy a baráti társaságok közösen kikapcsolódjanak egy jó bográcsos marhapörkölt mellett. Éppen mindenki a hevében volt a főzésnek, amikor az egyik bogrács alatt lévő beton azt mondta, hogy "én most már kidurranok olyan meleg van", és elkezdett "pukkadozni". Erről a momentumról ennyi elég is, mert így is többet írtunk róla, mint amennyit megérdemel, de a csapatoknak egyből poénkodásra adott alkalmat.

 

 

 

A csapatok remekművét ha valaki végigkóstolta, akkor már jól is lakott, és meg kellett állapítanunk, hogy ahány csapat, annyi íz és illat kavargott az udvaron.

 

 

 

A versenyben számos negyedik helyezést osztottak ki, és a helyzet akkor kezdett fokozódni, amikor elfogytak a negyedik helyezések. Harmadikként helyen a versenyt a Kinizsi 2000 Zrt. csapata, akik egy kakassal gazdagodtak. A második helyen a Szentes AIR Kft. csapata végzett, akik egy választási malacot vehettek át a zsűri elnökétől a szépséggyáros Fási Ádámtól. A csapattagok elhatározták, hogy a kis cocát felnevelik és a télen Fási Ádámot meghívják egy jó kis disznótorosra.

 

 

 

 Az első helyen a Rodeó Hungária csapata végzett, így övék lett a Kinizsi 2000 Zrt. által felajánlott bárány, amit gyorsan bele is próbáltak a kondérba, de hogy miként végzi a kis barika (pörkölt vagy sült) azt még nem tudják.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2006. 08. 24.

 

 

.