A hívatlan vendég az erkélyen keresztül érkezett!

Ablakostul rontott a háziakra!

 

 

2006. augusztus 22-én hajnal 3 órakor hívatlan vendég érkezett Szentes belvárosának egyik társasházának erkélyére. Az "illetlen" kopogás nélkül csak úgy "berobbant" az ablakon, így nem csak a háziakat ébresztette fel, hanem a környékben lakókat is.

Megindultak a találgatások, hogy mi okozta a nagy riadalmat, és elsődleges adatok szerint kézigránátot dobott be ismeretlen tettes a szóban forgó erkélyre.

Személyi sérülés szerencsére nem történt, és a Szentesi Rendőrkapitányság, tűzszerész szolgálat és szakértő bevonásával ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást rongálás, valamint visszaélés robbanóanyaggal vagy robbantószerrel bűntettek gyanúja alapján.

Hogy ki? miért? követte el ezt a bűncselekményt annak körülményét és az indítékot vizsgálják, de a rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

 

 

Várja továbbá annak a szemtanúnak a jelentkezését is, aki az adatok szerint a bűncselekmény elkövetésének idején a helyszín közelében tartózkodott, és ezáltal adatokkal tud szolgálni az esetről.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek – személyének titokban tartása mellett - 100.000 Ft díjat tűzött ki. A főkapitány a díjkitűzés visszavonásának jogát fenntartja.

Szentes, 2006. 08. 22.

.