Úton a Jupát!

 

 

Őrségi csomagos kerékpártúra

Az idei szezon első nagy lélegzetvételű kerékpártúrájára indultak az Őrségbe a St. Jupát SE. kerékpárosai. Június 19-én a reggeli gyors vonattal utaztak a fővárosba és onnan Zalaegerszegre. Tíz órai vonatozás után délután 4 órakor vágott neki a barangolásnak a Füsti Molnár Gergely, Papp Dániel, Olasz Balázs, Rakk Dávid, Bányai Viktória és Valkai Zsolt alkotta csapat.

 

 

Naponta nem akarnak sokat tekerni, csak 80-100 km-t mert az őrségi túra során a környék természeti szépségét kívánják felfedezni - mondta Valkai Zsolt.

 

 

 

Nem olyan régen indult útjára a Jupát (pont) HU, azaz a www.jupat.hu , mely oldalon folyamatosan nyomon tudjuk követni, hogy a fiatalok merre is járnak. A túra minden napja alatt felkerülnek a menetadatok, valamint naponta egy kép és egy hangos élménybeszámoló. Ha egy-egy nap valami érdekeset találnak, akkor extra MMS-ben tájékoztatják a történésekről az oldal látogatóit.

 

 

A túráról küldött üzeneteket a képekre kattintva tekinthetik meg:

0. nap         1.nap        2. nap          3. nap        4. nap        5. nap          6. nap          7. nap          8. nap         9. nap

 

Szentes, 2006. 06. 20.

.