Padra "vésett" igazság

 

 

Az elmúlt hetekben egyre több ún. gyerekcsíny történik a város területén, ami köszönhető a nyári vakációnak is. Sajnos ezek a csínyek a rongálás és a garázdaság tényét merítik ki, így jó odafigyelnünk, hogy ezeket a renitens magatartásokat ki tudjuk szűrni.

A Kossuth téren több pad háttámláján jól olvasható az unatkozók egymásnak szóló üzenetei. A Hajdú Lajos utcai parkolónál található padok egy része görkorizók által lett tönkretéve. Ha már nem csúszott jól a fa (mert elkopott) akkor kivágták a rossz darabot, így a következőt is tönkretették.

 

 

 

A Csongrádi út mellett úja elkezdték tördelni a facsemetéket, és ne maradjon ki a Városháza mellett található virágoszlop se a sorból, mert onnan tövestől viszik a virágot.

A Kurca partról eltűnt szemetes még mindig keresi azt a szemetet aki leemelte a helyéről. Sajnos egyre több a korcsolyázók által okozott kár, mert a szobrok talapzatát sem kímélik, és sajnos nincs lehetőség ezt megváltoztatni. Ugyan a város pályázott egy koripálya felszerelésére, de sajnos nem nyert a pályázat, így továbbra is a központban ugrálnak a gyerekek. (Tisztelet a kivételnek!)

 

 

 

A Kossuth tér virágágyásaiból is szöknek a virágok, de ezek után már ezen sem lepődünk meg, mint ahogy azon sem, hogy a kurcai fahíd az idén már nem kap/kapott virágot.

Az eddig felsoroltakat nem csak mi vettük számba, hanem a rendőrség munkatársai is, és az Önkormányzat ismeretlen tettes ellen megtette a feljelentést.

Szentes, 2006. 06. 29.

.