Mizu' a játszótérrel?

 

 

 

Többen telefonáltak, és megkeresték szerkesztőségünket azzal a panasszal, hogy itt a nyári szünet és a Kertvárosban található Pinokkió játszóteret elbontják.

2002. március 28-án adták át az új játszóteret és az azóta eltelt négy esztendő (és a szabványok változása) indokolta a játszótér felújítását. Sajnos a négy év alatt a gyerekek számos játékszert tönkretettek, és hol van az a hat facsemete melyet az átadóünnepségen ültettek.

 

 

 

Mivel a felújítás azzal szokott kezdődni, hogy a régi elkorhadt dolgokat el kell szállítani, vagy el kell bontani, ezért itt is ezzel kezdődött a felújítás. El is bontották és sokan ezt látták. Még mielőtt valaki messzemenő következtetést vonna le, látható a képeken, hogy az új játékszereket már telepítik a munkások.

 

 

 

Sajnos félő, hogy a friss betonozást nem fogják kímélni a gyerekek már az építés ideje alatt, mert 24 órás őrzés is nonszensz egy játszótér esetében, de mindenkit arra kérünk hogy a következő napokban még ne használják az új játékokat, hogy azok rögzítése jó megkössön.

Azért amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a játszótérre néz közel 150 ablak és jó lenne, ha valaki látná a törő-zúzó gyerekeket, és rájuk szólna, vagy értesítené a rendőrséget.

Szentes, 2006. 06. 29.

.