A Rotary Club támogatásait adták át

 

 

 

A Szentes–Csongrád Rotary Klub tagjai támogatási alapot hoztak létre a térség településein tanuló tehetséges, de szerény anyagi lehetőségekkel bíró gyermekek anyagi támogatására képességeik mind szélesebb és mélyebb kibontakoztatása érdekében. 

A 2005 őszén első ízben kiírt pályázaton 16 általános vagy középiskolás diák részesült anyagi támogatásban, köztük hárman rendszeres havi juttatásban iskolai tanulmányaik megkönnyítésére. A pályázók magas száma mutatta, hogy a Rotary Klub jótékonysági tevékenységére szükség van.

 

 

 

Legutóbb 2006 tavaszán jelent meg a felhívásuk, mely szerint egyszeri célzott támogatást kívánnak nyújtani azoknak a diákoknak, akik képességeik további fejlődése érdekében tanulmányi, művészeti vagy edző táborokban szeretnének a nyár folyamán részt venni.

A május végi határidőre 12 pályázat érkezett be, melyeknek a következő héten megtörtént az elbírálása. A nyerteseknek a vakáció első napján, 2006. június 16-án péntek délelőtt vehették át a támogatásokat. Képünkön Ledóné dr. Darázsi Hajnalka a Szentes-Csongrád Rotary Club bíráló bizottságának vezetője gratulál a nyerteseknek a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában.

Szentes, 2006. 06. 20.

.