IV. Amatőr Középiskolai Kenuverseny

 

 

 

2006. június 8-án rendezték meg Szentes kurcai szakaszán a IV. Amatőr Középiskolai Kenuversenyt. A verseny négyszemélyes indiánkenukkal négy kategóriában folyt: diák fiú, diák lány, tanárok, tanárnők.

A diákok között a legidősebb induló 12. évfolyamos lehetett és fiú kategóriában leány, férfi tanár kategóriában tanárnő indulhatott, de fordítva nem. Természetesen tanárok csak tanár, diákok csak diákversenyen indulhattak.

 

 

 

A versenyt Szűcs Lajos alpolgármester nyitotta meg és szerencsésnek nevezte a szerezőket, mert a verseny előtti napokban folyamatosan esett az eső, és a verseny kezdetére abbahagyta.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

A legnagyobb verseny természetesen a férfi kategóriákban alakult ki. A tanári csapatok között a legjobban a HMG csapata startolt, de sajnos hármas ütközésbe keveredtek, amelyből a nevető negyedik jött ki a legjobban. A verseny első helyezése az a vándorkupa volt melyet ebben az évben a Pollák csapat tudhat magának, mert a fiú diákok nyertek, a lányok, a tanárok és tanárnők is dobogón végeztek, és összesítésben a legtöbb pontot szerezték.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2006. 06. 12.

 

.