Ifjúsági díjazottak

 

Hátsó sor: Sipos Dorina és Bodzás Balázs Szentes legnépszerűbb diákjai

Első sor: Dobrai Mónika ifjúsági alpolgármester, Szakács Katalin ifjúsági polgármester, Orosz Helga szóvivő

 

A Városi Damó Gyermeknapon adták át az ifjúsági díjakat, melyek között ott volt az ifjúsági polgármester kinevezése is.

A SZIDÖK (Szentesi Ifjúsági és Diák Önkormányzat) 2006. május 19-én választotta meg Szentes város ifjúsági polgármesterét, alpolgármesterét, titkárát és szóvivőjét.

 

 

 

A polgármester választás előtt pár nappal megválasztották Szentes legnépszerűbb diákjait. Először az oktatási intézményekben döntötték el a címre javasolt személyeket, majd a Városi Diákpincében a SZIDÖK képviselői és a jelenlévő közönség választotta meg az általános iskolások közül Sipos Dorinát, a Klauzál Gábor Általános Iskola tanulóját, a középiskolások közül pedig Bodzás Balázst, a Zsoldos Ferenc Szakközépiskola tanulóját a legnépszerűbb diáknak.

 

 

Szakács Katalin                                                                               Orosz Helga

A Városháza dísztermében megrendezett SZIDÖK küldöttgyűlésen Szakács Katalint a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola diákját választották meg ifjúsági polgármesternek, akinek  Szűcs Lajos alpolgármester adta át a megbízólevelet a Városi Gyermeknapon.

Alpolgármesternek Dobrai Mónikát, míg a diákönkormányzat titkárának Szabó Csilla Nórát választották meg. A szóvivői tisztséget Orosz Helga tölti be.

Szentes, 2006. 05. 30.

.