Egy éves az önálló Pedagógiai Szakszolgálat

 

Gyerekekkel és kollégákkal ünnepelte első születésnapját az önállóan működő Pedagógiai Szakszolgálat 2006. május 11-én.

 

 

 

A szakmai délelőtt folyamán fejlesztő pedagógiai, logopédiai és pszichológiai esetek bemutatásával szemléltették a szakemberek mindennapi munkájukat, a problémák és tevékenységük sokrétűségét. Bepillantást engedtek az érdeklődő pedagógus kollégáknak a munkafolyamataikba, megláthatták, hogy hogyan és milyen módszerekkel segítenek a rászoruló gyerekeken. A város, és a kistérség iskoláiból, óvodáiból érkező pedagógusok nagyon hasznosnak tartották az eset megbeszéléseket, javasolták az ilyen jellegű szakmai összejövetelek minél gyakoribb megszervezését.

 

 

 

A délután a gyerekeké volt. A korábban meghirdetett „Amiben a legjobb vagyok” című rajzpályázatra több mint 130 alkotás érkezett. Közülük a legszínvonalasabb munkák készítői és kísérőik töltötték meg a Szakszolgálat épületét.

 

 

 

A díjak átadása után zenével, tortával ünnepelték a szülinapot, melyen Verbó Ákos és Csiszár Éva gitároztak. A délelőtti és a délutáni programok bensőséges és vidám hangulata tette emlékezetessé az intézmény első születésnapját.

 

 

Szentes, 2006. 05. 12.

.