A bajnokság legrondább meccse!
Nekünk így is szép lett!

 

 

Hatalmas küzdelemre lehetett számítani a Legrand-Szentesi VK és a PVSK-Füszért találkozón, mert aki nyer, az bekerül a rájátszásba a bajnokság legjobb 8 csapata közé.

 

 

 

Az első negyedben szabályosan lerohanta az ellenfelet a Szentes, és Kósz kapus sem fogott ki jó napot, de még jó labdát sem. Egészen öt találatig meg sem álltak, míg a pécsiek egy gólt lőttek.

Igen agresszív játékot játszott a Pécs és ebből alakult ki az a helyzet, hogy a mérkőzés végére három szentesi játékost állítottak ki végleg cserével (Vígh 13. p., Szabó N. 17. p., Torday 24. p.) . Érdekes, hogy az ellenfél egy játékosáról Petőváriról állították ki mind a hármat. A drámai tagozaton nem tudnak olyan szenvedést eljátszani, amit ő a vízben produkált.

 

 

 

A bírók a víz alatti ütéseket rúgásokat nem látták, de többször meg kellett állítani a mérkőzést több percre, hogy a sérült szentesi játékosok kipihenjék az ütközetet (egyszer Petővári miatt is!). Nem tudott az ellenfél hatásos ellenszert találni a Szentes ellen, akik közül összesen hét játékos szerezett gólt.

 

 

 

A második két negyedben szinte felváltva estek a gólok, de az előny megmaradt, így méltón ünnepelhettek a fiúk a medencében.

 

Szentes, 2006. 04. 03.

.