Legrand Szentes - Szeged Beton VE 7-4

 

A Legrand Szentes - Szeged Beton OB I-es férfi vízilabda-mérkőzésnek szerencsére a bajnokság állásának befolyásolása nélkül mindig három esélyese van. Mert hiába tartozik a Szeged a felső házba, a szentesi csapat számukra mindig a mumus szerepét tölti be.

Ez csak annak köszönhető, hogy eddig szép arányban sikerült a szentesieknek pontot halászni a másik megyei csapattól.

A ligeti uszoda érezhetően a robbanás határán volt már, amikor elkezdődött a mérkőzés, melynek sikerében szó mi szó a szegediek voltak esélyesebbek.

 

 

 

A mérkőzés eleje sok úszással járt, mert majdnem 4 perc elteltével zördült meg először a háló és szerencsétlenségünkre a szentesi! Az első negyedben a Szeged hozta a kötelezőt, így 4-2-re elhúztak.

A második negyed harmadik percétől indult be igazán a szentesi védekező gépezet a Csongrád megyei presztízscsatában, mert a mérkőzés hátra lévő részében már nem esett szegedi gól!

Teljes lett a Szegednél a zűrzavar, míg a másik oldalon a fordulásig a Berki-legénység utolérte a Szegedet. Ehhez az kellett, hogy Torday értékesítse a Szabó N. által kiharcolt büntetőt, valamint hogy a Pécs elleni meccs hőse, Papp Gábor hatalmas gólt ragasszon Barát kapujának bal felső sarkába, 4–4.

 

 

 

A Legrand játékosok, úgy küzdöttek, mintha az életük múlott volna ettől a meccstől, és lássuk be, hogy ez így igaz. A vízilabda játéknak és a bajnokságnak is jó (pláne Szentesnek) ha nincs akkor különbség az alsó és a felsőház között, mert így születhetnek meglepetések.

 

 

 

A továbbiakban szerencsére már csak szentesi gólokról számolhatunk be, így Juhász Zs. 8 méterről ejtett csodálatos gólt, majd Vígh R. 9 méterről lepte meg a szegedi kapust, 6–4. Torday Árpi bombájával állította be a végeredményt, 7–4, és csak a jól megérdemelt ünneplés maradt hátra.

















































Húzd az egér nyilát a képekre!

Szentes, 2006. 03. 20.

 

 

.