Kötelező győzelem

HUNGERIT-TOP COP SECURITY-SZENTESI VK - BVSC-TURBO 11-5 (3–2, 3–0, 2–1, 3–2)

 

 

 

Nehezen indult a HUNGERIT-TOP COP SECURITY-SZENTESI VK  és a BVSC-TURBO OB I-es női vízilabda-mérkőzés 2006. március 11-én a ligeti uszodában.

Nem csak nehezen, de rosszul is, mert az első negyed közepénél még a BVSC vezetett, de szerencsére ez volt az első és az utolsó pillanat, hogy előnyre tettek szert. A csapatot Szremkó Kriszta segítette át a kezdeti mélyponton ami után szárnyra kaptak a hungerites lányok.

 

 

 

A második negyedben viszont csak a szentesi lányok lőttek gólt így a fordulókor már négy gól előnnyel szállhatunk az ellenkező térfélen a medencébe.

A nagy előny biztos tudatában, kicsit kiengedtek a lányok, így játéklehetőséget kaptak a kispadon ülők is, akik tovább növelték az előnyt.

A mérkőzés utolsó 5 mp-ben két gól is született, mely mind a két oldalon egy-egy plusz találatot jelentett. A BVSC a játékidő lejárta előtt lőtte be az ötödik gólját, és a találkozó utolsó pillanatában középkezdés után Győri Eszter a fél pályáról elengedett lövése a kapufa segítségével vágódott bombaként a hálóba, 11–5.

 

 

Szentes, 2006. 03. 13.

.