Bravúr a vízben! Már nagyon kellett!

Legrand Szentes - Szolnok 9-8

 

 

 

Kötelező volt a ligeti uszodában tartania a Legrandnak a két pontot, mert különben nagy valószínűséggel búcsút inthetnek a bajnokságban a nyolc közé jutásnak.

A mérkőzés kezdetét jó ütemben kapták el a szentesi fiúk, akik az első negyed közepére már három góllal vezettek a Szolnok ellen. A fellendülés után nem úgy jött ki a lépés mint ahogy azt Berki András gondolta és a Szolnok ezt ki is használta. (3-3).

A második negyedben Szabó Nándor triplázott, és mellette Juhász Zs. is betalált, de ezekre a gólokra csak egy válasz jött (7–4)

 

 

 

A fordulást követően mindössze egy gólváltás fért bele a harmadik nyolc percbe (a Szentes gólját Szabó T. jegyezte), úgyhogy a különbség jottányit sem változott, 8–5. Nem kis pánikot okoztak azzal a hazaiak, hogy a találkozó hajrájára fejben elfáradtak, ezáltal több fegyelmezetlenség is becsúszott a játékukba. Ennek pedig az lett a vége, hogy másfél perccel a vége előtt kiegyenlítettek a vendégek. Időt kért Berki edző, az eredmény pedig: 17 másodperccel a végső dudaszó felhangzása előtt a mindössze 19 esztendős Papp Gábor bombagólt ragasztott a szolnoki kapuba, 9–8.

Szentes, 2006. 03. 14.

.