A tabella tetejére ugrottak

 

 

A tizenkét győzelemnél tartó Legrand-Szentes NB I-es futsal csapata 2006. március 13. óta a magyar bajnokság élén áll! A maga nemében szenzációs hír persze nem azt jelenti, hogy már ünnepelhetjük az új bajnokot, viszont a játékosok eddigi szereplése minden várakozást felülmúló.

 

 

 

Ezen a napon ugyanis hazai pályán nyertek Szarvas Zsolték 5-2-re a Rubeola FC Csömör ellen, és mivel az addigi listavezető Gödöllő 7-4-re kikapott a Cső-Montage-tól, így a Legrand a tabella tetejére ugrott.

 

 

 

A Csömör alaposan felkészült a Szentesből, hiszen a betömörülő védekezésükkel nem tudtak mit kezdeni a vendéglátók támadói. Különösen nehézzé vált a mérkőzés az után, hogy a Rubeola megszerezte a vezetést. Szerencsére még a szünet előtt sikerült fordítani, ám a második játékrészben egyenlíteni tudott a Csömör. Innentől kezdve aztán kizárólag a hazai nézők örülhettek gólnak, ötig meg sem állt a csapat.

Kerepeczky Csaba eltiltása ellenére is pályára léphetett és nem is egyszer, sőt a végére már főszerephez is jutott kézi készülékével, mert a mérkőzést többször meg kellett állítani a beázó tető miatt.

Szentes, 2006. 03. 20.

.