Vízipóló???

Pankráció a medencében, avagy hogy kaptunk ki!

 

 

Szabó Nándort a parton ápolják                                              Vígh Robi a vásárhelyi kórházban

 

Az elmúlt hétvégén (2006. február 3-4.) két mérkőzést játszott itthon a Legrand Szentesi VK férfi vízilabda csapat, melynek a szurkolók nagyon örültek. Az eredménynek már nem annyira, és a mérkőzések alatt történt eseményeknek sem, mert az már nem tartozik a pólóhoz.

A Vasas elleni mérkőzésen Vígh Robi olyan szemsérülést szenvedett, amely egy időre megpecsételte a csapatban a sorsát, ugyanis a Vasas játékosa Steinmetz Ádám véletlen vagy szándékos módon ütést mért a fiatal bek szemére amely azonnal bevérzett.

Sajnos a játékvezetés impotenciája abban is megmutatkozott, hogy még ekkor sem állította meg a játékot, és az ápolásra csak úgy kerülhetett sor, hogy Berki András edző időt kért. Az eset előtt már látszott ennek az előjele, mert Szabó Nándorra mértek víz felett ütést, melyet a két bíró szintén nem vett észre, így azt nem is büntették.

 

 

A mérkőzés közben, de még utána sem kért bocsánatot a Vasas játékosa Vígh Robitól, azért megmutatjuk, hogy lássa, mit tett a szentesi játékos szemével, melyben a kötőhártyát 7 öltéssel varrták össze a hódmezővásárhelyi szemklinikán.

A mérkőzések további részletét ITT tekinthetik meg!

Szentes, 2006. 02. 08.

.