Itthon tartottuk a pontokat

 

 

 

A hétfői (2006. február 13.) futsal mérkőzés igazán jó összefoglalója jelent meg Gara-Boy tollából a Mozaik Fórumán, amit ide átvettünk:

 

A berettyóújfalusiak félelmetes hírrel és hangulattal több kamerával, riporterrel érkeztek. Lehet tőlük tanulni! Egy szektort külön kellett nekik biztosítani, de végülis összevissza mászkáltak, hatalmas dobokkal, hatalmas hangzavart csinálva végig az egész mérkőzésen. Függetlenül attól, hogy ők kapták vagy rúgták a gólokat. Ilyen hangulatos és sportszerű szurkolóhadat még nem láttam, pedig sokan nem voltak már egyedül, mert számolatlanul mérték a torkukba "kannásat".

KONCZ ZSOLT LEGYŐZTE a BERETTYÓUJFALUT!

Igazából nem is kellene többet írnom róla, mert ez a meccs Zsolti nagy nagy napja volt. Válogatott formában focizott. Hátára vette a pályát, gólok tömegét rúgta, gólveszélyes lövéseket, támadásokat akasztott meg, irányított, példát mutatott. Óriási volt!

 

 

 

A mérkőzés nagyon nehezen kezdődött, ezek az ujfalusi fiatal (nyúl és őz keverék) villámemberkék nagyon komolyan kezdtek. Magabiztosan, mintha legalább ők lennének a brazil válogatott. Nem is tudtunk velük egy jó darabig mit csinálni, de aztán egy fantasztikus Jernei sarkalás, Konz "balosa" villant, a kapus szerintem most sem tudja, hogy hol és mikor ment be a labda. Taktukisan játszott mind a két csapat, sőt az ellenfél egyre-másra dolgozta ki a helyzeteket, de BÍRÓ MISI megint hozta SZOKÁSOS formáját. Nem lehetett neki gól lőni! Aztán a foci igazsága végre már a mi oldalunkon is megmutatkozott. Pompás kontra, és Kerepeczki felemelte a kifutó kapus fölött a lasztit a kapuba.

Még a fele idő sem telt el, de már megvolt az 5. szabálytalanságunk, és az ellenfél el kezdte rúgni a büntetőket. Bíró Misi egyet-kettőt megfogott, de csak betaláltak. A játékvezetők elég érdekes felfogásban vezettek, de legalább következetes voltak. Néha egy-egy "tojás" koccanást vagy egy műesést "benyeltek". A közönségtől mindenesetre kaptak eleget.

 

 

 

Koncz Zsolt űzte, hajtotta csapatát. Nagyon jó volt a helyzetkihasználásunk!!! Mindig amikor nagyon szorult a hurok, akkor jött a kontra és jött a gól is, természetesen Koncz Zsoltitól. Közben azért mi is kihagytunk két büntetőt, hát van ilyen, most elbírta a csapat. Varga Robi meg Kiss Krisztián hiányoztak, de most nagyon ment a többieknek.

Felszaladtunk 7:1-re ha jól emlékszem, és akkor kaptak lehetőséget Varga meg Keller. Majdnem baj lett! Két perc alatt 7 : 5. Visszajöttek Keróék, Keró villant és egy létfontosságú "löket" a rövidbe. Erre még válaszoltak az újfalusiak egy Bíró Misi által kivédett büntető értékesítésével (megint elbambultunk a kipattanónál!), majd nem sokkal a vége előtt újabb büntető, amit Geleta magabiztosan és kíméletlenül "bevágott".

Szentes - Berettyóújfalu 9 : 6

Gólszerzők Koncz Z.(5), Kerepeczki (2), Szarvas (1),Geleta (1)

Szentes, 2006. 02. 16.

.