Rúzsa Magdi és a Seress fivérek koncertje

 

 

 

2006. december 1-jén a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban teltház fogadta az est fellépőit.

Elsőként a Seress Formáció lépett a színpadra, és mivel mással kezdheték koncertjüket, mint a "Remény" című, országos pályázaton nyertes dalukkal. A három gitár virtuóz módon kelt életre a három fiú kezében és jöttek sorjában a meglepetések.

Először a három gitáros fiú és zenekara kísérte a Petőfi általános iskola kiskórusát, s megható élmény volt szemnek és fülnek egyaránt, ahogy a reflektorfényben száz kis torokból szólt az Elaludni készül a nyár című Dés-szerzemény. A fiúk zenéje festette alá a Szilver TSE táncosainak produkcióját is. Antal, Róbert és Krisztián főiskolai tanára a jazz tanszakon Esze Tamás, aki gitárt ragadott a színpadon Krisztián újabb szerzeményéhez, s a formáció mellett játszott még dobon Szólik Tibor, kongán Monori Attila, basszusgitáron Hérány Ferenc, a billentyűknél pedig Mészáros Gábor.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Újabb tanár a színpadon: Éliás Junior a Seres-testvérek oktatója volt, s az ő stúdiójában vették fel két dalukat, most örömmel jött meghívásukra. A Megasztár 2. és 3. szériájának énektanára nem vallott szégyent hangjával, Seresékről pedig azt mondta, jó úton járnak a Veled van az óceánnal és hasonló dalokkal. Aztán a Szentesről táncos karriert befutott, de a Színkör moderntánc tanszakának pedagógusaként visszatért Szilvássy Balázs helybeli és pesti tanítványaival vette birtokba a színpadot.

Utánuk már csak egy valaki volt hátra, Rúzsa Magdi. A Megasztár legnépszerűbb győztesének zenekarra sem volt szüksége, a törékeny énekesnő hangjával és közvetlenségével beragyogta az egész csarnokot.
























































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Szentes, 2006. 12. 11.

 

.