Karácsonyra készülődve

 

 

 

A szentesi Jövőnkért Alapfokú Művészetoktatási Intézmény készülődve az év végi ünnepekre képzőművészeti kiállítást rendezett az Ifjúsági Házban. A tárlaton grafikák, festmények, fazekasmunkák láthatók. Nemcsak a helyiek, hanem lakitelkiek, kunszentmártoniak, szegváriak, csépaiak alkotásait is bemutatják a szervezők. A kiállítás január közepéig tekinthető meg, az Ifjúsági Ház nyitvatartási idejében.

 

 

 

Számos alkalommal találkozhatunk a Jövőnkért Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulóival a város különböző rendezvényein. Részt vesznek nagy sikert arató előadásaikkal többek között városi rendezvényeken, jótékonysági bálokon, de saját rendezvényeik is vannak.

Az egyik ilyen az idén 8. alkalommal megrendezett karácsonyváró kiállítás és művészeti bemutató, melyen a gyermekek és fiatalok ismét elkápráztatták a megjelenteket. 2006. december 5-én sokféle produkcióval kedveskedtek nekünk, hiszen az alapítvány diákjai a művészetek különböző ágait sajátíthatják el a foglalkozásokon. Tanulhatnak néptáncot és balettet, megismerkedhetnek a kézművességgel, de színjátszással is foglalkozhatnak. A legfontosabb azonban az, hogy közben formálódjon személyiségük és kreatív emberekké váljanak.

Szentes, 2006. 12. 11.

.