"A fény bűvöletében"

 

 

 

2006. december 16-án nyílt meg Kispálné Fejes Erzsébet önálló festménykiállítása a Városi Könyvtárban. A képeket Sziklay Sándor festőművész ajánlotta a nagyközönségnek, és kiemelte, hogy az alkotó természetszeretete testesül meg keretbe zárva.

A Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában tanító tanárnő tanítványainak nyári táborokat szervez a nagymágocsi kastélyba, ahol kertészettel, népi kézművességgel és díszítőművészettel ismerteti meg növendékeit, de ő maga is töltődik a környezet szépségével, színvilágával.

Kispálné Fejes Erzsébet kezdetben aquarell technikával dolgozott, de számára is kiderült, hogy képzelt színvilágát csak olajjal és akrillal tudja visszaadni a nézők számára.

 

 

 

 

Festményei örömteli színességével megáll egy-egy pillanatra szerteágazó életvitele közben, és bennünket is megállít áhítattal rácsodálkozni a körülöttünk lévő természet szépségeire a "fény bűvöletére"!

Szeretettel osztja meg velünk e csodás pillanatok élményit, mint itt is, most ezen a kiállításon.

A kiállítás megnyitóra ellátogató szerencsés látogató akár egy igazi "Fejes" alkotással térhetett haza, mert a kiállító tombola jegyeket adott a látogatóknak, és a  megnyitó végén két valódi, a "Fény bűvöletében" készült alkotás talált gazdára. 

 

 

Szentes, 2006. 12. 18.

 

.