60 éves a
Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület

 

 

 

A Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület 2006. december 17-én tartotta éves rendes közgyűlését az Ifjúsági Ház pódium termében. Ezen a napon jelentős eseményt ünnepelt az egyesület. Gerecz Elemér (mindenki Elemér bácsija) 60 évvel ezelőtt alapította meg néhány lelkes barátjával az egyesületet. Mostanra ez a létszám mintegy 1300 főre gyarapodott, és így a város legnagyobb civilszervezete. Ebből a jeles alkalomból köszöntötte az egyesületet és tagjait Láda Gáspár, a Cs.m.-i Horgász Szövetség ügyvezető elnöke is, aki emléktárgyat adott át.

 

 

 

A közgyűlésen az egyesület tagjai tájékoztatást kaptak az egyesület gazdasági és pénzügyi működéséről, meghallgatták az ifjúsági felelős, a verseny szakosztály, a fegyelmi bizottság és a felügyelő bizottság beszámolóit. Utolsó előtti napirendi pontban sor került az alapszabály módosítására, mely élénk vitát váltott ki. A hosszúra nyúlt közgyűlést az ifjúsági versenyzők megajándékozása és a tombola zárta!

Ifjúsági versenyzők a különböző versenyeken több kiváló eredményt értek el és ebből az alkalomból a most megjelent Nagy szentesi sportkönyvet kapták ajándékba, mely több oldalon foglalkozik a horgászegyesülettel.

Szentes, 2006. 12. 27.

.