Pollák gólyák uíííííí-koltak!

 

 

A 2006-os esztendő utolsó gólyaavatását rendezte meg a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola 2006. november 24-én. A 11. osztályos tanulók számos ötletesebbnél ötletesebb feladattal készültek a kilencedikeseknek.

Lássuk a feladatokat sorjában! Elsőként a gólyakirályt és királynőt választották meg, akik egy-egy zsák csöves kukoricát kaptak morzsolásra, mert hát a három kismalacnak kellett az elemózsia. Persze a következő feladatban a három kismalacnak kellett végig szaladni a városon és a következő kérdésre választ kapni: "Mi vagyunk a három kismalac, miből építsünk házat?"

 

 

 

Harmadik feladatként gólyazenekarok alakultak, akiknek össze kellett zenélniük a kirándulási pénzt! Hozzá kell tenni, hogy szinte egy pizza ára sem jött össze a csapatoknak, de nagyon lelkesek voltak.

Utána jött a "gólyataxitaliga"! Ez abból állt, hogy fuvarozni kellett a járókelőket a Görög saroktól az Éden édességboltig. Persze egy bundáskenyeres feladat is becsúszott, és szerkesztőségünknek segíteni kellett a zsűrizésben, így nem csak szétrötyögtük magunkat, hanem jól is laktunk. A feladat nyertesét pedig hasunkra csapva állapítottuk meg.

Hatodik feladat volt a táncverseny, utána pedig jött az égi áldás! Már, ha áldás volt a játék lóvé amit lufikba rejtettek?

 

 

A gólyaavató képei ITT tekinthetők meg!

 

Talán a leglátványosabb az a feladat volt amikor is gombostűt kellett lisztes edényben megkeresni úgy, hogy csak a szájukat használhatták, de azt is csücsörítve!

Az avatáson még fogat kellett mosniuk az elsősöknek mogyorókrémmel, valamint héliumos lufit szippantva szavalni, kenyeret zabálni és persze almát enni "ócsókólával" töltött lavórból!

Szentes, 2006. 12. 03.

.