Kihasználatlan fórok napja

 

2006. november 11-dike úgy vonul be a sporttörténelembe, hogy ezen a napon a szentesi vízilabdázók 21 emberelőnyből csak két gólt szereztek, így minden eddigi negatív rekordot megdöntöttek. A lányok 10 előnyt kaptak, a fiúk 11-et de csak a férfiak tudták picit módosítani a statisztikát két góllal.

 

 

 

Ezen a napon ugyanis bravúrra készült a sereghajtó Szentes a megfiatalodott Újpest ellen. A tervének végrehajtásától nem is állt messze, csakhogy ahhoz lényegesen jobb százalékban kellett volna kihasználni a fórokat, nem beszélve a Torday által elhibázott büntetőről. Különösen azért fájó a vereség, mert a helyzetek elpuskázásán kívül a játék összes elemében legalább egyenrangúak voltak a lilákkal. A vereség okait kutatva említhetnénk a játékvezetést is. A meccs során kétszer is akadt rá példa, hogy a bírók belefújtak a hazaiak teljesen szabályos találatába.

 

 

 

A találkozó az utolsó negyedben dőlt el. Egygólos újpesti vezetésnél a vendégek kaptak két olyan kiállítást, amikor ott sem volt a labda, az előnyöket pedig kíméletlenül kihasználták. A másik oldalon meg fórban nem hogy gólt nem dobtak Acsimovék, még csak lövéssel sem tudták befejezni az akciót...

Szentes, 2006. 11. 20.

.