Bravúr az uszodában

A Szupekupa győztes nem szuperált

 

 

A Catania elleni Szuperkupa győzelemmel egy hete Európa trónjára léptek a Dominos pólósok. A hazai pontvadászatban óriási meglepetésre Szentesen legyőzték Valkai Ágnesékat.

A bajnoki címvédő ellen szeretett volna egy jó meccset játszani szentesi együttes, pontszerzésről még titkon sem reménykedhettek, hiszen a Szuperkupa döntőben diadalmaskodó Györe-gárda jó formát mutatott az utóbbi időben. Ennek megfelelően 5-2-re elhúztak Tomaskovicsék, ekkor már úgy hitték bezsebelik a két pontot. Azzal azonban nem kalkuláltak, hogy Tóth Andreáék nem esnek kétségbe, nem rogynak össze. Döme kapus vezérletével pompásan védekeztek, fel is zárkóztak.

 

 

 

A záró játékrészben Dalmády Petra szerencsés találatával már a Kurca-partiaknál volt az előny, sőt a másik Dalmády lány, Szandra is bevette a világbajnok Horváth Patrícia kapuját. Ekkor már érezhették a vendégek, hogy be nem kalkulált vereség lesz a vége. Valkai Ágnes még tett egy kísérletet a felzárkózásra, de Kotova végérvényesen megpecsételte a fővárosi gárda sorsát. A szentesieknél több volt a jó egyéni teljesítmény, Szremkó Krisztina oroszlánrészt vállat a sikerből.

Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK - Domino-BHSE Polo SC 10-8

(2-3, 3-3, 3-1, 3-1)

Szentes, 2006. 11. 23.

.