Hungerit-Szentes - OSC 12–17

 

 

Fontos mérkőzést játszott 2006. október 11-én Hungerit-Top Cop Security-Szentesi VK női vizílabda csapata az OSC együttese ellen. A bajnoki tabellán a vendégek egy hellyel előrébb állnak a jelenleg negyedik helyen található kurca parti gárdához viszonyítva.

 

 

 

A mérkőzés győztese bebizonyíthatja az OB I-es bajnoki mezőny többi csapatának, hogy kinek sikerült jobban a felkészülés a szezonra, és várhatóan ki az esélyesebb a végső értékelésnél a dobogó valamelyik fokára.

 

 

 

Az első negyedben villámrajtot vett és alaposan meglepte a vendéglátókat az OSC. A centerekkel nem bírt a Szentes. A folytatásban taktikát, védekezést váltott a Hungerit, kegyenlített lett a küzdelem, de felzárkózni, fordítani nem sikerült a Szremkó (ő volt együttese legjobbja) vezérelte házigazdáknak.

 

 

Az első negyedben szerzett előnyt tulajdonképpen végig megtartva győzött a vendéggárda, melyből a két középjátékos, Zaintleitner és Tiba, valamint Ipacs nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Az eredmény mindenképpen csalódás szentesi szempontból, az első negyed mindent eldöntött.

 

 A csapat képe kinagyítható!

Szentes, 2006. 10. 13.

.