HMG gólyabál

 

 

 

Szentesen tovább folytatódott a gólyák avatása, így a Horváth Mihály Gimnáziumba érkezett el az idő, hogy a kilencedikesek letegyék a gólyaesküt.

A 11. osztályos évfolyam már nagyon készült, hogy megmutassák az újoncoknak, hogy mit is jelent a HMG-ben gólyának lenni. Ők már átélték ezt, de a jóból senki sem maradhat ki!

 

 

 

Mint már megszokhattuk, hogy a gólyaavatáskor vannak belsős és külsős feladatok, hogy ne csak az iskola diákjai lássák, hogy gólyaavatás van, hanem Szentes lakosai is. Ezért ezen a napon (2006. október 13-án) több olyan csoporttal találkozhattunk a Kossuth téren, akik pelenkával vagy Tesco-s szatyorral a fejükön próbáltak táncra kérni járókelőket.

Azért nagy túrát kellett annak tenni, akinek a Tesco-ban kellett körbeugrálni az áruházat belülről és közben kiabálni, hogy a legjobb HMG-s gólyának lenni.

 

 

 

A vízből almaevés, lufi borotválás és "finoman" sózott vajas kenyér evés is szerepelt a feladatok között. És hogy hogyan fogadták a ifjú gimisták az avatást, ezt mindenki megtekintheti az alábbi linken:

A gólyaavató képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

Szentes, 2006. 10. 20.

.