Tájékoztatjuk a tisztelt utazóközönséget

 

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy 2006. február 1-jétől (szerdától) Szentes város helyi autóbusz menetrendjében hálózat racionalizálást és menetrend módosítást hajtottak végre, az alábbiak szerint:

• Az 1-es vonalat meghosszabbították a szentesi Tesco áruházig. A Tesco - Kertváros - Kossuth tér - Vasútállomás viszonylaton óránként közlekedő járatokkal szolgálják ki a Tesco ill. a Vasútállomás irányába utazókat.

• A 3-as Kertváros-Kossuth tér-Hékéd autóbuszvonalon új járatokat közlekedtetnek.

• A 4-es és 5-ös vonalat megszüntették, járatait beépíttették az 1-es vonal menetrendjébe.

• A 7-es és 9-es vonalat összevonták és a 9-es sz. vonal járatait Berek - Autóbuszállomás - Dósai Molnár u. viszonylaton közlekedtetik.

• A 8-as Drahos u.-Kossuth tér - Villogó u. piac vonalat megszüntették.

• A Sima Ferenc utcán a Gyógyszertár előtti Kórház elnevezésű helyi megállóhely áthelyezésre került a Kórház mosodája elé.

 

A menetrendi kiadvány új formátumban jelent meg. A vonalszám és az útvonal leírása mellett felsorolják az érintett megállóhelyeket melyek mellett feltüntették a menetidőt a kezdő állomáshoz viszonyítva. A közlekedési rendnek megfelelően külön oszlopban jelölik az eltérő naptípusban (munkanap, szabadnap) közlekedő járatok végállomásról történő indulási idejét, útirányonként külön feltüntetve.

 

Részletes információt Szentes autóbusz-állomáson adnak az alábbi információs telefonszámon: 63/561-030

 

 Az alábbi menetrend rákattintva kinagyítható!

               

Szentes, 2006. 02. 02.

.