Jótékonysági est

 

 

 

2006. január 14-én az Árpád Agrár Rt dísztermében került megrendezésre a Kiss Bálint Református Általános Iskola alapítványának jótékonysági estje.

 

 

 

A bál műsorát a Szilver TSE táncosai indították, akik valamilyen formában kötődtek az iskolához. Budai Attila és László Szilvia táncbemutatóját tekinthettük meg először. Attila az iskolának volt a növendéke, és a páros most érkezett haza Miamiból, ahol egy újévi koncerten bemutatóztak. A többszörös Magyar Bajnokok páros először latin táncokat táncoltak.

 

 

 

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre az iskola jótékonysági estje, mely az iskola alapítványának gyűjt. A jótékonysági estre minden felajánlást, segítséget a májusi Comenius kórustalálkozó illetve az iskola szabadidős programjaira fognak fordítani.

 

 

Busa Tamás a Magyar Állami Operaház énekese            

 

Ennek a bálnak a fővédnöki szerepét a Csongrád-Szentes Rotary Klub vállalta fel, amely szervezet nem is olyan régen csaknem 400 ezer forintot fordított tehetséges rászoruló gyermekek támogatására hallhattuk Horváth Györgytől a Rotary Klub titkárától.

 

 

 

A köszöntők után jött a vacsora, mely után a Seress fivérek pengették a talpalávalót, éjfélkor pedig tombolahúzás volt, melyen felajánlott tárgyak találtak gazdára.

 

Az est képgalériája:





























































Húzd az egér nyilát a képekre!

Szentes, 2006. 01. 19.

 

.