Megvan a PONT!

 Pont került a Petőfi Szálló perének a végére!

 

Hét éve pereskedik Szentes önkormányzata a Petőfi Szállóra vonatkozó elővásárlási jogának érvényesítése miatt. A polgári per végére a táblabíróság tehet és tett pontot 2005. szeptember 21-én, aki új eljárás lefolytatását kezdeményezte a múlt évben. Újabb meghallgatások és szembesítések történtek és mára kiderült az igazság, amit mi szentesiek eddig is tudtunk, ezáltal 20 millió forint + ÁFA összegért újra Szentes városáé a Petőfi Szálló.

 

 

2005. szeptember 21-én a Városházán megtartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy most már végérvényesen visszakerült a város tulajdonába a Petőfi Szálló, így már csak pénz kérdés a felújítás.

 

 

A sajtótájékoztató hanganyagát ITT hallgathatják meg!

 

A homlokzat felújításának terve I. (Kinagyítható!)

 

A homlokzat felújításának terve I. (Kinagyítható!)

 

  A szentesi Petőfi Szálló múltja és jelene

 

A Szentesi Mozaik régi Társalgó-jában és most a Fórumban is időről-időre fellángoló vita jelzi, olvasóink - akárcsak a szentesiek többsége - a szívén viseli a hányatott sorsú Petőfi Szálló sorsát. Ez az összeállítás időrendbe fűzött hírek, képek, adatok közzétételével próbál segíteni a tájékozódásban. A listát - melyet igyekszünk folyamatosan bővíteni - ITT tekinthetik meg!

 

Szentes, 2005. 09. 21.

.