Pályakezdők a pályán

 

 

 

Az idei évben is köszöntötték a város vezetői a pályakezdő diplomás közalkalmazottakat és köztisztviselőket. Az ünnepség 2005. szeptember 20-án volt a Városháza kistanácskozó termében, amely igencsak zsúfolásig megtelt. Ez nem csak annak köszönhető, hogy sok pályakezdő kezdte meg munkásságát a közintézményekben, hanem a köszöntöttek táborát is kiszélesítették, így nem csak a pedagógusokat, hanem gondozókat, ápolókat és köztisztviselőket is köszöntöttek.

A polgármesteri köszöntő után úgy folytatódott a találkozó, mint egy osztályfőnöki óra. Mindenki bemutatkozott és elmondta, hogy honnan jött, melyik intézményben és milyen poszton kezdte meg pályafutását, és mi a kedvenc hobbija, de volt aki konkrét jövőképet vázolt fel.

 

 

 

A találkozó végén minden pályakezdő egy Szentes albumot kapott, ami a jelenlegi várost mutatja be, de elhangzott, hogy úgy nézzék ezt az albumot, hogy a következő kiadás során, már az ő munkájuk is benne lesz a kötetben, amit a városért fognak tenni.

 

A pályakezdők névsora:

Dömsödi  Ferenc - Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Hamkáber Norbert - Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda, Nánási Orsolya - Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola, Lukács  Adrienn - Kiss Bálint Református Általános Iskola, Sótiné Kiss Erika - Deák Ferenc Általános Iskola, Rácz Ilona - Pedagógiai Szakszolgálat, Szabó Edit - Pedagógiai Szakszolgálat, Banka Rita - Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Fekete György - Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Erdei Enrikó - Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola, Torday Árpád - Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola, Piti Péter Pál - Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola, Dér Orsolya Anna - Csm-i Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság, Varga Titanilla - Csm-i Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság, Dóczi Judit - Dr. Bugyi István Kórház, Héjja Annamária - Dr. Bugyi István Kórház, Horváth  Zsófia - Dr. Bugyi István Kórház, Papp Emese - Dr. Bugyi István Kórház, Szendi-Horváth Krisztina - Dr. Bugyi István Kórház, Dr. Gyerkó Márton - Dr. Bugyi István Kórház, Dr. Poszert József - Dr. Bugyi István Kórház, Balassa Magdolna - Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, Havasiné Szűcs  Hajnalka - Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, Kása Mária - Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, Szabics Erika - Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, Varga Zoltánné - Rigó Alajos Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Diákotthon és Gyermekotthon, Horváth Viktória - Rendőrkapitányság, Fromann Péter - Rendőrkapitányság, Vígh Viola - Horváth Mihály Gimnázium, Antonjuk Krisztina - Horváth Mihály Gimnázium, Mihály Gergely - Horváth Mihály Gimnázium, Demeter Melinda - Védőnői Szolgálat

Szentes, 2005. 09. 27.

.